Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Contact opnemen

  Communicatie / 17-07 / Roy

  Werken in de ICT? Dan zie je de hele wereld!

  De wereld van ICT verandert snel, continu en overal in de wereld. Om toch voor te blijven is het daarom belangrijk voor ICT dienstverleners om buiten de landgrenzen te kijken wanneer het gaat om innovatie en verbetering.


  Kennis halen van ver…

  Dat deden we dit jaar op Dattocon 2019 in San Diego. Dit evenement behoort tot de grootste evenementen voor Managed Service Providers, zoals Open ICT. Het wordt meerdere keren per jaar georganiseerd door ’s werelds meest toonaangevende leverancier van MSP geleverde IT oplossingen, Datto.


  Er waren dit jaar 2300 Managed Service Providers en 92 vendoren. Het interessante en tevens inspirerende hiervan is dat we onderling van elkaar konden leren, maar ook veel nieuwe diensten ontdekt hebben om onze IT serviceverlening aan klanten verder te optimaliseren. Want dat doen de Amerikanen behoorlijk goed. Na 3 dagen heb je niet alleen de trends en ontwikkelingen op het gebied van MSP scherp, maar krijg je ook nieuwe bedrijfsstrategieën aangereikt die snel te implementeren zijn. Bij Open ICT gaan we daar nu snel mee aan de slag.


  Niet alleen de techniek, maar ook business en communicatie

  Het leuke aan een evenement als Dattocon is ook dat het niet alleen gaat om de techniek, want moderne ICT gaat juist ook om business ontwikkeling, security en het vermogen hebben om jezelf snel aan te passen. Daar zijn zowel technische als communicatieve vaardigheden voor nodig. Bij Open ICT investeren we graag hierin omdat we geloven dat een bredere kijk op ICT onze klanten vooruithelpt.


  Wil je zelf ook een vliegticket bemachtigen?

  Voor mensen die ook de hele wereld willen zien is er een uitdagende manier om retourtickets te krijgen. De bestemming is nog onbekend, maar we gaan vast binnenkort weer op reis. Het enige wat je ervoor moet doen is collega van ons worden. We zijn namelijk op zoek naar zowel Junior Systeembeheerders als Senior Systeembeheerders die wel houden van een uitdaging! Ik kan het je aanraden.

  Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
  Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.