Stagelopen bij Open ICT, Yassine vertelt:

Na het afronden van mijn MBO-niveau 4 eindstage bij Open ICT ben ik begonnen met de HBO-Cybersecurity & Cloud opleiding. En nu loop ik mijn onderzoekstage ook bij Open ICT.

MBO-stage ICT

Toen ik voor het eerst binnenstapte bij Open ICT voor mijn MBO-stage, voelde ik mij snel thuis. Tijdens deze stage had ik veel vrijheid om mijn eigen manier van werken toe te passen in de werkzaamheden. Tijdens mijn stage op MBO-niveau had ik de vrijheid om mijn eigen werkwijzen te ontdekken en toe te passen in mijn dagelijkse taken. Geen enkele dag was hetzelfde, wat het werk zowel boeiend als uitdagend maakte. Deze afwisseling zorgde ervoor dat ik constant aan het leren was, iets wat ik enorm waardeerde.

HBO-stage ICT

Na het afronden van mijn MBO-stage, ben ik aan de slag gegaan als IT-Medewerker. Ik heb deze functie met veel plezier vervuld en het was ook precies de reden waarom ik besloot om terug te keren voor mijn HBO-stage bij Open ICT. Want tijdens mijn werk bij Open ICT heb ik mijn opgedane kennis en vaardigheden verder kunnen ontwikkelen en verdiepen.

Bijzondere werkplek

Het leukste aan werken bij Open ICT? De innovatieve cultuur. Er is een constante drang naar verbetering en innovatie, wat maakt dat geen enkele dag hetzelfde is. De unieke benadering van technologische uitdagingen, gecombineerd met een sterke focus op persoonlijke ontwikkeling, maakt Open ICT tot een bijzondere werkplek.

“Mijn persoonlijke ambitie is om een expert te worden op het gebied van cybersecurity, om zo bedrijven te beschermen tegen de steeds veranderende bedreigingen.”

Waarom Open ICT?

De omgeving binnen Open ICT is voor mij een groot pluspunt. De werksfeer is ongeëvenaard; collega’s zijn behulpzaam en er is altijd ruimte voor een lach. De lunches zijn uitstekend en de regelmatige teamuitjes versterken de banden binnen het team. Daarnaast wordt er veel waarde gehecht aan een goede balans tussen werk en privé. En de begeleiding tijdens mijn stage en daarna was uitstekend.

Tip

Voor medestudenten zou mijn tip zijn: wees niet bang om vragen te stellen en toon initiatief. Dit wordt gewaardeerd door Open ICT. Aan Open ICT zou ik willen zeggen: blijf deze ondersteunende en stimulerende omgeving bieden.

Yassine

Solliciteren?

Afstudeerstage Commerciële Economie

Amersfoort
36-40 uur
Stage
HBO

Ben jij op zoek naar een leerzame afstudeeropdracht (hbo-opleiding Commerciële Economie) bij een jonge ICT-dienstverlener? Wij hebben de ruimte om jou een uitdagende afstudeerstage te kunnen bieden.

IT Support Engineer

Amersfoort
32-40 uur
IT Support Engineer
MBO4+

Hecht jij waarde aan een dynamische, afwisselende functie waarin jouw communicatieve en technische vaardigheden op de proef gesteld worden? Een technische functie waarin je als Junior Systeembeheerder meer doet dan calls registreren en doorzetten? Maak kennis met Open ICT in Amersfoort.

System Engineer

Amersfoort
32-40
System Engineer
HBO werk- en denkniveau

Als System Engineer hoef je het niet alleen te bedenken, je realiseert het ook en draagt zorg voor de beheersing van de ICT-omgevingen voor onze klanten in samenwerking met je in- en externe collega’s. Je vindt het leuk om adviserend op te treden richting bij gebruikers en kan wensen vertalen naar een technisch ontwerp die je zelf implementeert. Naast het beheren en optimaliseren van onze klantomgevingen ondersteun je ook het hele team bij complexe escalaties.