Open ICT en Hallo gaan samen verder

Amsterdam / Amersfoort, 14 november 2023

Zakelijk ICT-provider Hallo maakt vandaag de overname van Managed Service Provider Open ICT bekend. Open ICT is onder leiding van Roy Scholten en Stein Grubben uitgegroeid tot één van de leidende Managed Service Providers in Midden-Nederland.
Met een team van 12 medewerkers biedt Open ICT kantoorautomatisering, private cloud en telefonie-oplossingen aan circa 100 MKB-klanten in de regio. Daaronder mooie namen als Flint, Stadschouwburg Utrecht, Ecorus, Phone House en vele andere trouwe klanten. Daarnaast biedt het bedrijf dienstverlening op het gebied van Linux / open source.

Roy Scholten: “Ik ben Open ICT bijna 20 jaar geleden begonnen en heb het IT-landschap in die periode enorm zien veranderen. De komende jaren zullen nieuwe ontwikkelingen relevant blijven, met een nadruk op security en AI. Wij zijn ervan overtuigd samen met Hallo alle uitdagingen nog beter aan te kunnen gaan, met experts op elk gebied en met nieuwe kansen voor onze medewerkers.”

Hallo CEO Barry Wissink vult aan: “Het team van Open ICT is zeer welkom bij Hallo. We werken met dezelfde technologieën en strategische partners, waaronder Microsoft en KPN. Samen kunnen we klanten nog beter van dienst zijn, met deskundige service én met nieuwe diensten. We zien uit naar de samenwerking!”

Over Hallo

Hallo is de vertrouwde IT-servicepartner voor het MKB met een one-stop-shop aanbod voor bedrijfskritische beheerde IT-services. De missie van Hallo is om IT-services op de best mogelijke manier toegankelijk te maken voor klanten en hun eindgebruikers, voor een maximale impact op de productiviteit. In het gefragmenteerde landschap van IT-serviceproviders streeft het bedrijf ernaar om het logische merk te worden voor alle dagelijkse IT-servicebehoeften.

Hallo biedt een digitaal klanttraject inclusief selfservice-tooling, om de complexe aankoopervaring van IT-services die MKB-ondernemingen doorgaans ervaren te vereenvoudigen. Een enthousiast team van 350 IT-serviceprofessionals (liefkozend ‘digitale energizers’ genoemd) staat altijd klaar om te helpen. Hallo heeft momenteel vestigingen in Nederland, Spanje en het Caribisch gebied. Ga voor meer informatie naar www.hallo.eu.

En heb jij hier vragen over? Stel ze gerust.

Solliciteren?

Afstudeerstage Commerciële Economie

Amersfoort
36-40 uur
Stage
HBO

Ben jij op zoek naar een leerzame afstudeeropdracht (hbo-opleiding Commerciële Economie) bij een jonge ICT-dienstverlener? Wij hebben de ruimte om jou een uitdagende afstudeerstage te kunnen bieden.

IT Support Engineer

Amersfoort
32-40 uur
IT Support Engineer
MBO4+

Hecht jij waarde aan een dynamische, afwisselende functie waarin jouw communicatieve en technische vaardigheden op de proef gesteld worden? Een technische functie waarin je als Junior Systeembeheerder meer doet dan calls registreren en doorzetten? Maak kennis met Open ICT in Amersfoort.

System Engineer

Amersfoort
32-40
System Engineer
HBO werk- en denkniveau

Als System Engineer hoef je het niet alleen te bedenken, je realiseert het ook en draagt zorg voor de beheersing van de ICT-omgevingen voor onze klanten in samenwerking met je in- en externe collega’s. Je vindt het leuk om adviserend op te treden richting bij gebruikers en kan wensen vertalen naar een technisch ontwerp die je zelf implementeert. Naast het beheren en optimaliseren van onze klantomgevingen ondersteun je ook het hele team bij complexe escalaties.