Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Contact opnemen

[recaptcha id:276971182492145]

Over ons

Open ICT is eind 2004 opgericht door Roy Scholten met de intentie zijn kennis van Open Source producten in zetten voor het Midden en Klein Bedrijf. De dienstverlening verplaatste zich snel richting Microsoft en andere breed gebruikte oplossingen die tegenwoordig een groot deel van het portfolio innemen. Inmiddels is Open ICT uitgegroeid tot een volwaardig IT partner gevestigd te Amersfoort met verschillende expertises. Onze klanten zijn actief in diverse sectoren, uiteenlopend van dienstverleners tot productiebedrijven.
 

Beheer met een persoonlijke touch

Dat is waar we voor staan. Door onze oprechte passie voor techniek en hoog innovatief vermogen maken we de laatste ontwikkelingen hapklaar beschikbaar voor jouw onderneming. Onze engineers worden jouw eigen ICT afdeling, maar dan buiten de deur.
 

Partners

Door te kiezen voor producten en diensten van gerenommeerde IT leveranciers krijg jij altijd de beste oplossing. Open ICT is gecertificeerd partner van onder andere Microsoft, Cisco, HP, VMWare en Citrix.

Missie

Het benutten van de juiste technische mogelijkheden biedt kansen om de concurrentie voor te blijven. Door de juiste combinatie van verschillende producten en diensten wordt het best passende automatiseringslandschap gerealiseerd. Door onze oprechte passie voor techniek en hoog innovatief vermogen maken we de laatste ontwikkelingen hapklaar beschikbaar voor iedere onderneming.

Visie

Ons streven is dat klanten en organisaties in de wereld altijd en overal kunnen werken. Informatie is eenvoudig te vinden en vragen worden beantwoord voordat ze ontstaan. De service is net zo laagdrempelig en transparant als alle andere dagelijkse zaken.

Communicatie Nieuws / 26-06 / Roy
Microsoft Delve, de slimme persoonlijke assistent

Dit keer dagen we je uit, want we denken dat dit probleem herkenbaar is voor veel mensen tijdens de dagelijkse werkzaamheden.

Dit keer dagen we je uit, want we denken dat dit probleem herkenbaar is voor veel mensen tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Het is de onwenselijke situatie dat een ongekend aantal informatiebronnen ervoor zorgt dat er geen overzicht meer is over de voor jou relevante informatie. Of erger nog, je hebt last van informatiechaos in je hoofd en bent vaak langdurig op zoek naar belangrijke informatie, omdat je niet meer weet waar je het had opgeslagen. Overkomt jou dat ook? Dan is er een oplossing: Microsoft Delve!"Alsjeblieft, is dit wat je nodig hebt?"Fijn toch als iemand dat tegen je zegt. Dat…

lees meer
Communicatie Nieuws / 5-06 / Roy
Attractief presenteren met Microsoft Sway

PowerPoint klinkt zo logisch om mee te presenteren. Maar is dat wel zo? Microsoft Sway biedt interessante voordelen.

Als je iets wilt presenteren, een verhaal wilt vertellen, kennis wilt overdragen of toehoorders wilt inspireren dan zal je waarschijnlijk Microsoft PowerPoint gebruiken. Maar ‘iets presenteren’ hoeft niet perse fysiek van persoon tot persoon te zijn, maar kan ook te maken hebben met het attractief maken van interne berichten of externe nieuwsbrieven. Presenteer jij al met Sway of had je er nog niet eerder van gehoord? Een vergeten Microsoft tool? Alles draait tegenwoordig om klantbeleving of user experience. En dat is precies waar Microsoft Sway bij helpt. Je maakt in slechts enkele minuten visueel opvallende nieuwsbrieven, presentaties en documentatie met…

lees meer
Nieuws Office 365 / 6-05 / Roy
Meer doen? Laat Microsoft Flow voor je werken!

Sneller, plezieriger en efficiënter werken door de dagelijkse werkzaamheden verder te automatiseren. Dat kan door gebruik te maken van Microsoft Flow. Niet voor niets is de Microsoft slogan “Minder werken, meer doen”.

Sneller, plezieriger en efficiënter werken door de dagelijkse werkzaamheden verder te automatiseren. Dat kan door gebruik te maken van Microsoft Flow. Niet voor niets is de Microsoft slogan “Minder werken, meer doen”. De basis van Flow is dat het ‘if-this-then-that’ scenario’s automatiseert. Dus als er aan een bepaalde voorwaarde voldaan wordt hoef je als gebruiker niet na te denken maar wordt de actie al voor je uitgevoerd. Allerlei processen en acties starten tegenwoordig met apps, maar communiceren die apps wel onderling met elkaar en houdt je als gebruiker overzicht? Microsoft Flow biedt hier een uitstekend antwoord op: Apps onderling met…

lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.