Jouw eigen
ICT-afdeling,
maar dan
buiten de deur.

 

Bekijk het team

Wij zijn Open ICT. Ons energieke en sterke team van specialisten bedenkt, realiseert en onderhoudt de ideale ICT-omgeving voor jouw organisatie. Ook staan we altijd voor je klaar. We houden namelijk van aanpakken én werken met korte lijnen. Onze specialisten zijn continu bezig met het verbeteren van jouw ICT, zodat we eventuele problemen ruim van tevoren verhelpen. We staan je altijd vriendelijk te woord en gaan met frisse energie aan de slag om je direct te helpen. Onze band is er een van partnership en collegialiteit. Dat betekent dat we weten wie je bent én hoe jouw ICT in elkaar steekt. We hebben het namelijk zelf bedacht én ingericht, precies zoals het bij jouw organisatie past.

Wij zijn jouw IT-collega’s
in de regio Amersfoort

ICT is voor jouw organisatie een levensader. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom investeren wij in de partnerships met onze klanten. Wat jij daarvan merkt? We nemen verantwoordelijkheid en staan altijd voor je klaar. Letterlijk. Zo bouwen we aan een sterke relatie.

Waar we voor staan?

  •   pen

    Bij Open ICT geloven we in open communicatie. Toegankelijk en transparant, precies zoals we dat zelf prettig vinden. Dat betekent bijvoorbeeld dat je bij ons nooit voor verrassingen komt te staan. En misschien nog wel belangrijker: dat je ons altijd goed kan bereiken. Met een vast contactpersoon zijn de lijnen kort en het contact hartelijk en persoonlijk. Dat is heel bewust, want we zijn ervan overtuigd dat we zo het beste kunnen samenwerken.

  •   precht
  •   plossingsgericht

Het team,
jouw toekomstige collega’s?

Roy

Directeur

Merken dat we met ICT het verschil kunnen maken voor onze klanten, daar krijg ik energie van. Ook vind ik het geweldig om met een uitdagend project op het gebied van Linux, Cisco of VMware bezig te zijn.

Tieme

IT Engineer

Als kind vond ik technologie altijd al interessant. En nu heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik vind het heerlijk om mensen te helpen en ben altijd in voor een geintje. Ik heb veel ambitie om door te groeien en nog betere support te leveren.

Stein

Service Manager

Het gesprek aangaan met de business en de route uitstippelen voor de juiste IT-strategie is het favoriete deel van mijn werk. Naast het werken maak ik graag verre reizen met mijn vriendin en ben ik vaak als hobby-kok te vinden tussen de kookboeken.

Reinoud

System Engineer

Reinoud is een enorm ervaren techneut, met veel kennis op het gebied van networking. Ingewikkelde vraagstukken of projecten? Niet voor hem. “Ik ken nog veel ‘oudere systemen’ waar sommige organisatie nog gebruik van maken. De jongere collega’s kennen deze vaak niet en zo kan ik mijn kennis delen.”

Philip

Support Engineer

Ik ben er trots op dat ik mijn certificaten heb behaald en dan met name die van ‘Microsoft 365 Enterprise Administrator Expert’. Dit heb ik op eigen initiatief gedaan. Hier ligt mijn interesse en ik denk dat dit ook van grote meerwaarde is voor onze klanten. Want de moderne werkplek is toch echt de toekomst voor organisaties. Je werkt nóg beter samen. Waar, wanneer en hoe jij dat wil. En dit maakt de server in een bezemkast dus totaal overbodig.

Michiel

Facility Manager & Inside-Sales

Bij Open ICT zet ik mij dagelijks in om de planning van het werk met de grootst mogelijke zorg tot in de puntjes te regelen. Dit geeft mij veel energie. Daarnaast onderhoud ik nauw contact met klanten en doe een groot deel van de hardware inkopen. In mijn loopbaan heb ik veel kennis en ervaring opgedaan het leveren van excellente “customer service”. Ik ben zelf pas tevreden als de klant dat ook is.

Raoul

IT Engineer

Mijn naam is Raoul en ben sinds 2017 werkzaam bij Open-ICT op de supportafdeling. Ik haal mijn drive uit het klant contact en de continue evolutie van technologie en de daarbij horende problematiek.

Danny

Cloud Engineer

Als Cloud Engineer ben ik dagelijks bezig met het adviseren van klanten en het implementeren van veilige en schaalbare ICT-omgevingen. Naast mijn werk zit ik graag op de mountainbike of ga ik regelmatig een stuk hardlopen.

Patrick

IT Engineer

Iedere dag is weer een uitdaging! Wat komt er nu weer binnen? Voor mij is deze afwisseling heel belangrijk. Ik ben heel oplossingsgericht. Dat is handig in de bouw, maar ook in de ICT. Lukt het niet? Dan kijk ik samen met mijn collega’s en de klant wat wèl werkt.

Frank

Consultant

CARE is bij mij altijd in blokletters geschreven. Dit laat ik graag terugzien in lopende projecten óf het inventariseren van binnenkomende changes. Op zoek gaan naar de juiste oplossingen in contact met klant, collega of leverancier yessss daar word ik vrolijk van!

Kevin

Teamlead Support

Dagelijks draag ik zorg over de ontwikkelingen van de supportspecialisten en diens afdeling waarbinnen onze gebruikers centraal staan. Tevens houd ik mij graag bezig om herhaaldelijke handelingen te automatiseren en processen continue te verbeteren.

Yassine Mbitel

Stagiair HBO ICT Cybersecurity

Na het afronden van mijn MBO-niveau 4 eindstage bij Open ICT ben ik begonnen met de HBO-Cybersecurity & Cloud opleiding. Nu loop ik dus mijn onderzoekstage ook bij Open ICT. >>> Voor medestudenten is mijn tip: wees niet bang om vragen te stellen en toon initiatief. Dit wordt gewaardeerd door (bedrijven zoals) Open ICT.

Daniel de Vries

Support Engineer

Mijn naam is Daniel en als IT Support Engineer bij Open ICT ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Ik haal de meeste uitdaging uit het kunnen oplossen van problemen tijdens het allereerste gesprek met de klant. En wanneer dat lukt is mijn werk geslaagd en kan de klant met zo min mogelijk impact weer doorwerken. Ik woon net over de grens in Duitsland en heb dus een combinatie van thuiswerken en reizen naar Amersfoort, om bij de collega’s op kantoor te zijn.

Jeffrey

Support Engineer

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk de vacatures

missie

Het benutten van de juiste technische mogelijkheden biedt kansen om de concurrentie voor te blijven. Door de juiste combinatie van verschillende producten en diensten wordt het best passende automatiseringslandschap gerealiseerd. Door onze oprechte passie voor techniek en hoog innovatief vermogen maken we de laatste ontwikkelingen hapklaar beschikbaar voor iedere onderneming.

Ons streven is dat klanten en organisaties in de wereld altijd en overal kunnen werken. Informatie is eenvoudig te vinden en vragen worden beantwoord voordat ze ontstaan. De service is net zo laagdrempelig en transparant als alle andere dagelijkse zaken.

visie

Onze partners