Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Contact opnemen

[recaptcha id:276971182492145]

Over ons

Open ICT is eind 2004 opgericht door Roy Scholten met de intentie zijn kennis van Open Source producten in zetten voor het Midden en Klein Bedrijf. De dienstverlening verplaatste zich snel richting Microsoft en andere breed gebruikte oplossingen die tegenwoordig een groot deel van het portfolio innemen. Inmiddels is Open ICT uitgegroeid tot een volwaardig IT partner gevestigd te Amersfoort met verschillende expertises. Onze klanten zijn actief in diverse sectoren, uiteenlopend van dienstverleners tot productiebedrijven.
 

Beheer met een persoonlijke touch

Dat is waar we voor staan. Door onze oprechte passie voor techniek en hoog innovatief vermogen maken we de laatste ontwikkelingen hapklaar beschikbaar voor jouw onderneming. Onze engineers worden jouw eigen ICT afdeling, maar dan buiten de deur.
 

Partners

Door te kiezen voor producten en diensten van gerenommeerde IT leveranciers krijg jij altijd de beste oplossing. Open ICT is gecertificeerd partner van onder andere Microsoft, Cisco, HP, VMWare en Citrix.

Missie

Het benutten van de juiste technische mogelijkheden biedt kansen om de concurrentie voor te blijven. Door de juiste combinatie van verschillende producten en diensten wordt het best passende automatiseringslandschap gerealiseerd. Door onze oprechte passie voor techniek en hoog innovatief vermogen maken we de laatste ontwikkelingen hapklaar beschikbaar voor iedere onderneming.

Visie

Ons streven is dat klanten en organisaties in de wereld altijd en overal kunnen werken. Informatie is eenvoudig te vinden en vragen worden beantwoord voordat ze ontstaan. De service is net zo laagdrempelig en transparant als alle andere dagelijkse zaken.

Nieuws Office 365 / 6-05 / Roy
Meer doen? Laat Microsoft Flow voor je werken!

Sneller, plezieriger en efficiënter werken door de dagelijkse werkzaamheden verder te automatiseren. Dat kan door gebruik te maken van Microsoft Flow. Niet voor niets is de Microsoft slogan “Minder werken, meer doen”.

Sneller, plezieriger en efficiënter werken door de dagelijkse werkzaamheden verder te automatiseren. Dat kan door gebruik te maken van Microsoft Flow. Niet voor niets is de Microsoft slogan “Minder werken, meer doen”. De basis van Flow is dat het ‘if-this-then-that’ scenario’s automatiseert. Dus als er aan een bepaalde voorwaarde voldaan wordt hoef je als gebruiker niet na te denken maar wordt de actie al voor je uitgevoerd. Allerlei processen en acties starten tegenwoordig met apps, maar communiceren die apps wel onderling met elkaar en houdt je als gebruiker overzicht? Microsoft Flow biedt hier een uitstekend antwoord op: Apps onderling met…

lees meer
Office 365 / 15-04 / Roy
How to “to do” met Microsoft Office 365?

Jouw dagelijkse werkzaamheden sterk vereenvoudigen? Het is tijd om handige Microsoft Office 365 eens toe te lichten. Dit is hoe je doe-lijsten maakt.

Het barst van de handige functies binnen Microsoft Office 365, maar eerlijkheidshalve zijn ze lang niet bij iedereen bekend. Daarom hebben wij besloten om in een aantal komende blogs eens in te gaan op Office 365 tools die jouw dagelijkse werkzaamheden sterk gaan vereenvoudigen. Waar we mee beginnen? Met iets wat voor iedereen herkenbaar is. Het maken van “to-do”-lijsten Je hebt teveel werkzaamheden op een bepaald moment en wilt ze gaan ordenen. Om rust in je hoofd te krijgen en overzicht te hebben wat als eerste prioriteit heeft ga je… Precies. In de meeste gevallen wordt er een actielijst of…

lees meer
IT Security / 25-03 / Roy
Netwerkbeveiliging van een grote speler, ook wanneer je klein(er) bent

Cisco Umbrella als oplossing voor MKB bedrijven om zich te wapenen tegen serieuze dreigingen van buitenaf op de IT infrastructuur.

Het werken met steeds meer mobiele apparaten, vanaf verschillende werkplekken, met data die in verschillend Cloudomgevingen staat heeft ook een keerzijde: Het is voor veel MKB bedrijven een steeds grotere uitdaging geworden om zich te wapenen tegen serieuze bedreigingen van buitenaf omdat er biljoenen digitale verbindingen te maken zijn. Dus ook ongewenste. Wat is noodzakelijk om je netwerk echt te beschermen? Het netwerk beveiligen op DNS en IP niveau Het beveiligen van het netwerk gaat om twee belangrijke zaken. Allereerst de beveiliging op DNS niveau (Domain Name System), dat is de naam van de server waarmee zij onderling bereikbaar zijn…

lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.