Direct contact opnemen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Contact opnemen

[recaptcha id:276971182492145]

Netwerkbeheer

Met de opmars van Cloud-diensten, worden steeds hogere eisen gesteld aan de gebruikte netwerkverbindingen. Als we in klantgesprekken vragen wat de impact van een storing is, horen we regelmatig dat men dan “niet meer kan werken”. We durven daarom wel te stellen dat de (internet) verbindingen van wezenlijk belang zijn voor de continuïteit van een moderne onderneming.
 
Desondanks komen we regelmatig risicovolle situaties tegen: aannemers die met de beste bedoelingen UTP-kabel leggen zonder certificering of WiFi zenders ophangen die toch echt voor thuisgebruik bedoeld zijn, kroonsteentjes aan netwerkkabels en kabels die buiten het pand van de ene naar de andere verdieping lopen. Ook zien we bij menig patch-kast door de kabels de servers niet meer, weer een groot risico op storingen.
 
De netwerkspecialisten van Open ICT hebben jarenlange ervaring met het implementeren en onderhouden van zakelijke netwerkinfrastructuren. We bekijken samen welke wensen en eisen je hebt t.a.v. de beschikbaarheid en snelheid van het netwerk en ontwerpen op basis hiervan een goed fundament. Hiervoor zijn we een partnership aangegaan met Cisco en Cisco Meraki .

VPN

Al je locaties veilig verbonden via een VPN-tunnel vanuit je router, of gesloten (mpls/ip-vpn) internet circuit.

Bekabeld

Een bekabeld netwerk biedt nog altijd de hoogste bandbreedte en grootste betrouwbaarheid.

Draadloos

Draadloze netwerken beheerd vanuit "de Cloud" bieden grotere betrouwbaarheid en schaalbaarheid tegen lagere kosten.

Download

Download

Infographic: Systeem- en Netwerkbeheer

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.