Direct contact opnemen

Informatie aanvragen

Contact opnemen

Systeem- en netwerkbeheer

Uw ICT altijd beschikbaar, optimaal presterend en goed beveiligd, dat regelt Open ICT voor u. Door te kiezen voor onze systeem- en netwerkbeheerdiensten haalt u maximaal rendement uit uw automatiseringsmiddelen en kunt u weer zorgeloos aan de slag.

Pro-actief systeembeheer zorgt er voor dat uw systemen optimaal presteren en beschikbaar zijn. Geen zorgen meer over onderhoud, back-up, beveiliging en updates. De meeste beheersprocessen zijn geautomatiseerd en vinden in de achtergrond plaats, uw medewerkers kunnen ongestoord doorwerken.

 

Wanneer uw systeem toch voor onderhoud offline moet worden deze werkzaamheden ingepland op een voor u geschikt tijdstip, dag of nacht. U wordt actief op de hoogte gehouden over de algehele “gezondheid” van uw ICT.

 

De systeembeheerdiensten worden op maat samengesteld zodat u nooit te veel betaalt, kies nu voor het gemak van een vaste lage prijs per werkplek per maand.

Of het nu gaat om bekabeld, mobiel of een draadloos netwerk, een goed netwerk is snel en altijd beschikbaar. Doordat steeds meer werk in de “Cloud” wordt verricht zijn ondernemers steeds afhankelijker van een internet verbinding. Daarbij is een back-up verbinding vaak geen overbodige luxe.

 

WiFi toegang (voor uw gasten), veilig thuiswerken en VPN-verbindingen worden steeds belangrijker. Ook het inzicht in uw dataverkeer of blokkeren van bepaalde websites kan wenselijk zijn. Meer weten? Wij adviseren u graag.

Maximale efficiëntie en continuïteit voor uw medewerkers, dat is ons streven. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan dan is één telefoongesprek met onze supportdesk genoeg om direct geholpen te worden. Meer dan 80% van de incidenten kan tijdens het eerste gesprek worden verholpen. Wanneer het toch niet direct lukt om het incident te verhelpen wordt uw vraag doorgezet naar een specialist of komt één van onze beheerders zo snel mogelijk bij u op locatie om het probleem te verhelpen. Uiteraard kunnen uw medewerkers ook contact opnemen voor adviesvragen of algemene ondersteuning bij het gebruik van de ICT.

Systeembeheer

Uw systemen optimaal presterend en altijd beschikbaar met de systeembeheerdiensten van Open ICT.

Netwerkbeheer

Uw netwerk is het digitale hart van uw organisatie. Wij zorgen er voor dat u altijd online blijft.

Support

Directe ondersteuning bij vragen of storingen. Meer dan 80% direct opgelost of beantwoord bij het eerste gesprek.

Downloads