Direct contact opnemen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Contact opnemen

  Systeem- en netwerkbeheer

  Jouw ICT altijd beschikbaar, optimaal presterend en goed beveiligd, dat regelt Open ICT voor je. Door te kiezen voor onze systeem- en netwerkbeheerdiensten haal je maximaal rendement uit je automatiseringsmiddelen en kan je weer zorgeloos aan de slag.

  Pro-actief systeembeheer zorgt er voor dat uw systemen optimaal presteren en beschikbaar zijn. Geen zorgen meer over onderhoud, back-up, beveiliging en updates. De meeste beheersprocessen zijn geautomatiseerd en vinden op de achtergrond plaats, uw medewerkers kunnen ongestoord doorwerken.

   

  Wanneer uw systeem toch voor onderhoud offline moet worden deze werkzaamheden ingepland op een voor u geschikt tijdstip, dag of nacht. U wordt actief op de hoogte gehouden over de algehele “gezondheid” van uw ICT.

   

  Meer informatie over Systeembeheer bij Open ICT

  De netwerkinfrastructuur is het digitale hart van uw organisatie. Om de kwaliteit van de door ons geleverde apparatuur te kunnen waarborgen werken wij alleen maar met hoogwaardige producten van betrouwbare leveranciers. Wij zorgen ervoor dat uw netwerk altijd voldoende capaciteit heeft om optimaal te functioneren, en kijken continu naar mogelijke verbeteringen op gebied van efficiëntie en veiligheid.

   

  Meer informatie over Netwerkbeheer bij Open ICT

  Professionele IT support, iedere dag staan onze IT engineers klaar om al uw medewerkers van de beste support te voorzien. Ze beantwoorden graag al uw vragen en ondersteunen bij het snel oplossen van IT problemen. De meeste zaken lossen ze snel en op afstand op, maar mocht het nodig zijn komen ze graag langs bij u op locatie.

   

  Meer informatie over Support bij Open ICT

  Systeembeheer

  Jouw systemen optimaal presterend en altijd beschikbaar met de systeembeheerdiensten van Open ICT.

  Netwerkbeheer

  Je netwerk is het digitale hart van uw organisatie. Wij zorgen er voor dat jij altijd online blijft.

  Support

  Directe ondersteuning bij vragen of storingen. Meer dan 80% direct opgelost of beantwoord bij het eerste gesprek.

  Download

  Download

  Whitepaper: Systeem- en Netwerkbeheer van Open ICT

   Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
   Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.