Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Contact opnemen

[recaptcha id:276971182492145]

Wireless

Cisco Partnership
Vanaf haar ontstaan heeft Cisco de toekomst van het internet vormgegeven door ongekende waarde en kansen te bieden aan haar klanten, werknemers en investeerders. Cisco is marktleider op het gebied van netwerk-, server en storageoplossingen. Het bedrijf transformeert de manier waarop mensen verbinden, communiceren en samenwerken.

 

Open ICT heeft de status Cisco Select Certified SMB partner. We zijn door Cisco gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring op het gebied van netwerkdesign. Dankzij het Cisco partnership zijn wij in staat onze klanten optimaal te voorzien van advies en technische support.
 

Meraki is begonnen als project aan de Amerikaanse universiteit MIT en biedt netwerkoplossingen en beveiliging met centraal beheer in de Cloud. Het speelt in op de trend van “Bring your own device” (BYOD), applicatiebeheer, WAN-optimalisatie, gastnetwerken en andere netwerktoepassingen.
Meraki is medio 2013 overgenomen door Cisco. De overname stelt Cisco in staat de kwalitatief hoogwaardige netwerkapparatuur te combineren met oplossingen voor eenvoudig beheer in de Cloud van Meraki.

 

Kenmerken – Wireless

De complete Meraki wireless oplossing kan worden beheerd vanuit een intuïtieve web interface. Dit vereenvoudigt de installatie: de apparatuur hoeft enkel aangesloten te worden, de rest gaat online. Het portfolio schaalt automatisch, er is geen controller-hardware meer op locatie en alle intelligentie zit “in de cloud” waardoor uitbreiding zo eenvoudig wordt als een stekker aansluiten en een serienummer invoeren.
 
We schreven er al eerder over in deze blog .

Overal bereik

Met onze Wireless oplossingen zijn alle locaties voorzien van goede dekking voor zowel de medewerkers als gasten.

Centraal inzicht

Het hele Wireless netwerk beheren en controleren via 1 intuïtieve web interface, dat is centraal inzicht.

Engagement

Door middel van onze captive portal krijg jij inzicht in het gedrag van uw klanten, personeel en zelfs passanten.

Download

Download

Infographic: Hosted Telefonie

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.