Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Contact opnemen

[recaptcha id:276971182492145]

Communicatie

Onze werkwijze onderscheidt zich onder meer door extra aandacht voor ICT in de breedste zin. We houden oog voor extra kansen, voeren uitvoerige tests uit en besteden veel aandacht aan de acceptatiefase van de nieuwe/aangepaste ICT-oplossingen. Mede hierdoor hebben we de afgelopen jaren ons dienstenportfolio uitgebreid met onder ander Hosted Telefonie en Dataverbindingen.

Met een zakelijke internet lijn via Open ICT maakt u gebruik van de betrouwbare netwerk van KPN of Eurofiber en heeft u toch één aanspreekpunt en één factuur. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaat met de lijn zullen wij altijd in contact treden met de provider en wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd.
 

Meer informatie over Dataverbindingen via Open ICT

De behoefte aan efficiëntie vraagt om een flexibele telefonie-oplossing. Hosted Telefonie is een complete communicatie-oplossing, die geen grote investering vraagt, maar juist schaalbaar is en meebeweegt met de veranderingen binnen en buiten uw bedrijf. Alle denkbare mogelijkheden uit de cloud voor een vast tarief per maand, zonder onverwachte kosten achteraf.
 

Meer informatie over telefonie via Open ICT

WiFi toegang (voor uw gasten), veilig thuiswerken en VPN-verbindingen worden steeds belangrijker. Ook het inzicht in uw dataverkeer of blokkeren van bepaalde websites kan wenselijk zijn.

 

Meer informatie over de Wireless oplossingen van Open ICT

Verbindingen

Leverancier onafhankelijk advies over de meest kostenefficiënte connectiviteits-oplossing.

Telefonie

Integreer spraak (vast en mobiel), chat en e-mail communicatie en centraliseer je persoonlijke communicatie.

Wireless

Veilig en snel draadloos werken voor alle medewerkers en gasten door het hele bedrijf, met centraal inzicht.

Download

Download

Infographic: Hosted Telefonie

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.