Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Contact opnemen

Office 365

Iedere organisatie is uniek. Met Office 365 krijgt u een flexibele oplossing waarmee al uw medewerkers effectiever kunnen samenwerken, e-mailen en bestanden delen.
 
Office 365 is een cloud dienst van Microsoft die de bekende Office-applicaties combineert met functies als e-mail, chat, agenda’s delen en het delen van en samenwerken in bestanden. Door de applicaties van Office 365 hebben uw medewerkers altijd en overal toegang tot hun bestanden en zijn de vertrouwde Office-programma’s altijd binnen handbereik.

 
Open ICT en Microsoft
Open ICT is gecertificeerd Microsoft partner voor het leveren van cloud oplossingen. Wij hebben jarenlange ervaring met de cloud diensten van Microsoft en helpen u graag met het kiezen van de juiste licenties, het inrichten van een Sharepoint omgeving en de totale implementatie van Office 365 binnen uw organisatie.

 

Na de overstap naar Office 365 kunt u altijd bij ons terecht voor advies en verzoeken omtrent Office 365 en de rest van uw IT omgeving. Ten slot zorgen wij ervoor dat u geen belangrijke en privacygevoelige informatie verliest tijdens de overstap naar Office 365.

Specialisme

We helpen je bij elke stap, met informatie en tips over configuraties, applicatie-mogelijkheden en dataveiligheid.

Implementatie

Onze consultants helpen jouw organisatie om soepel en vol vertrouwen over te stappen naar Office 365.

Training

Office 365 is veel meer dan Word en Excel, na de implementatie helpen we jou graag om alles eruit te halen.

Download

Download

Whitepaper: Wat is Office 365?

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.