Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Contact opnemen

[recaptcha id:276971182492145]

Office 365

Iedere organisatie is uniek. Met Office 365 krijg je een flexibele oplossing waarmee al jouw medewerkers effectiever kunnen samenwerken, e-mailen en bestanden delen.
 
Office 365 is een cloud dienst van Microsoft. Het combineert bekende Office-applicaties met functies als e-mail, chat, agenda’s delen en het samenwerken in bestanden. Door de applicaties van Office 365 hebben jouw medewerkers altijd en overal toegang tot hun bestanden. Ook zijn de vertrouwde Office-programma’s altijd binnen handbereik.
 
Open ICT en Microsoft
Open ICT is gecertificeerd Microsoft partner voor het leveren van cloud oplossingen. Wij hebben jarenlange ervaring met de cloud diensten van Microsoft en helpen je graag met het kiezen van de juiste licenties, het inrichten van een Sharepoint omgeving en de totale implementatie van Office 365 binnen jouw organisatie.
 
Na de overstap naar Office 365 kan je altijd bij ons terecht voor advies en verzoeken omtrent Office 365 en de rest van jouw IT omgeving. Ten slot zorgen wij ervoor dat je geen belangrijke en privacygevoelige informatie verliest tijdens en na de overstap naar Office 365.

Specialisme

We helpen je bij elke stap, met informatie en tips over configuraties, applicatie-mogelijkheden en dataveiligheid.

Implementatie

Onze consultants helpen jouw organisatie om soepel en vol vertrouwen over te stappen naar Office 365.

Training

Office 365 is veel meer dan Word en Excel, na de implementatie helpen we jou graag om alles eruit te halen.

Download

Download

Whitepaper: Wat is Office 365?

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.