Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Contact opnemen

  Azure

  Microsoft Azure is veel meer dan alleen een server in de Cloud, of de back-end voor Office365. Het is de op een na grootste Public Cloud van waaruit services op het gebied van rekenkracht, opslag, databases, netwerken, software, analysis, identiteits-management en meer worden aangeboden via het internet.

   

  Je gebruikt nu waarschijnlijk al meerdere Azure diensten zonder het je te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een mailtje sturen via Hotmail, Xbox-live spelletjes spelen, bestanden opslaan in Onedrive, streaming films kijken. Cloud Computing vormt de basis voor al dit soort diensten. De eerste Cloud Computing diensten zijn amper een decennium oud. De techniek wordt echter al breed gebruikt: door kleine startups tot wereldwijde spelers, overheden en non-profits.

   

  Bij Azure Cloud diensten betaal je alleen wanneer je ze gebruikt. Zo kan er eenvoudig rond de feestdagen extra capaciteit aan je e-commerce platform worden toegevoegd, of kan de performance van je kantoorautomatisering ’s nachts omlaag worden geschroefd om zo kosten te beperken.

   

  In 2018 bestaat de Azure Cloud uit 56 datacentra wereldwijd. Omdat ze samen een Cloud vormen, is het heel eenvoudig om je platform uit te breiden zodat buitenlandse bezoekers ook de maximale performance beleving ervaren. Daarnaast blijft je platform altijd online, mocht een regio om wat voor reden ook (tijdelijk) niet beschikbaar zijn.

   

  Bij Open ICT werken gecertificeerde Azure specialisten die samen met jou of jouw developers de beste Public Cloud oplossing voor jouw platform ontwerpen, implementeren, optimaliseren en onderhouden.

  Autorisatie

  Met Azure AD (standaard in Office365) is er 1 Cloud-identiteit. Je hebt geen server meer nodig voor autorisatie.

  Azure Files

  Naast Sharepoint voor documenten nu ook de klassieke netwerkschijf in de Cloud. Je hebt geen server meer nodig!

  Databases

  Azure biedt een breed scala aan SQL-databasediensten die zeer makkelijk schaalbaar zijn.

  Download

  Download

  Whitepaper: 8 mythen van het werken in de Cloud

   Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
   Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.