Informatie aanvragen

Informatie aanvragen

Contact opnemen

Cloud

Spotjes op de radio en tv, je kunt er niet meer omheen. Cloud is hip en trending. Maar wat is de cloud? En moeten wij ook naar de cloud? De ‘cloud’ bestaat al een lange tijd, het woord cloud is echter sinds een aantal jaar populair geworden. Om cloud simpel en in één zin uit te leggen: “De cloud is een server of dienst die wordt afgenomen buiten het eigen kantoor”.

 

Overal kunnen werken met uw bedrijfsprogramma’s en bestanden? Dan is een Cloud Werkplek dé oplossing. Bereikbaar vanaf praktisch alle apparaten met een internetverbinding heeft u veilige toegang tot uw applicaties en bestanden, in een uniforme bedrijfsomgeving. De online werkplekken zijn gebaseerd op Remote Desktop technologie van Microsoft aangevuld met enkele diensten om de werkplek compleet te maken.

Office 365 is dezelfde Office die u al kent en elke dag gebruikt. En nog meer. Omdat Office 365 werkt met kracht van de Cloud, kunt u vanaf vrijwel elke locatie en elk apparaat (PC, Mac, Telefoon en Tablet) met uw programma’s en bestanden werken en zijn ze altijd up-to-date. Hetzelfde geldt voor updates van functies: u krijgt ze automatisch.

Bent u weleens documenten of bestanden kwijt die u niet meer terug kunt vinden? Bent u zich ervan bewust wat er met uw data gebeurd bij bijvoorbeeld brand, waterschade of diefstal? Met een Cloud Backup kunt u altijd weer bij uw data. Deze wordt veilig en versleuteld opgeslagen in 2 geografisch gescheiden datacenters. De backup geschied op bestands-, computer- en/of serverniveau. Hierdoor heeft u zelfs bij defecte hardware, binnen afzienbare tijd weer toegang tot uw IT-omgeving en blijven naast uw data ook uw configuraties en programmatuur behouden.

Vanuit onze achtergrond als Open Source integrator hebben wij veel kennis van Cloud systemen en applicaties. Ieder traject is maatwerk en de Cloud kan niet gezien worden als dé oplossing waardoor al uw IT zorgen verdwijnen. Om tot een succesvolle Cloud strategie te komen zal er dus moeten worden gekeken naar het gewenste resultaat. Gaat het om kostenreductie? Is het een werkplek omgeving of een e-commerce oplossing? Heeft u meerdere systemen verspreid over verschillende locaties? Is er data die zowel online als offline beschikbaar moet zijn? Tegenwoordig vormt een Hybride Cloud vaak de basis van een moderne IT infrastructuur waarbij de ideale balans wordt gezocht tussen on-premise en Cloud.

 

Hosted Desktop

Overal kunnen werken met uw programma’s en bestanden? Dan is een Hosted Desktop de ideale oplossing!

Office 365

Uw documenten, spreadsheets en e-mail eenvoudig beschikbaar op al uw apparaten met Office365 van Microsoft.

Cloud Backup

Ooit zal u het nodig hebben, een backup. Kies voor een veilige, versleutelde Cloud Backup voor maximale zekerheid.

Public & Private Cloud

Nog een server achter de koelkast? Kies voor echte hoge beschikbaarheid en een lagere Total Cost of Ownership.