Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Contact opnemen

[recaptcha id:276971182492145]

Cloud

Spotjes op de radio en tv, je kunt er niet meer omheen. Cloud is hip en trending. Maar wat is de cloud? En moeten wij ook naar de cloud? De ‘cloud’ bestaat al een lange tijd, het woord cloud is echter sinds een aantal jaar populair geworden. Om cloud simpel en in één zin uit te leggen: “De cloud is een server of dienst die wordt afgenomen buiten het eigen kantoor”.

 

Platformen zijn het hart van de moderne onderneming. Een platform staat voor jouw applicatie, database of web-omgeving. Het online systeem waarover jouw klanten zaken met je doen. Het systeem dat altijd online moet zijn en maximaal moet presteren. Iedere storing of vertraging kan immers omzetverlies of reputatieschade betekenen.

 

Meer informatie over Managed Hosting via Open ICT

Office 365 is dezelfde Office die u al kent en elke dag gebruikt. En nog meer. Omdat Office 365 werkt met kracht van de Cloud, kunt u vanaf vrijwel elke locatie en elk apparaat (PC, Mac, Telefoon en Tablet) met uw programma’s en bestanden werken en zijn ze altijd up-to-date. Hetzelfde geldt voor updates van functies: u krijgt ze automatisch.

 

Meer informatie over Office 365 via Open ICT

Microsoft Azure is veel meer dan alleen een server in de Cloud, of de back-end voor Office365. Het is de op een na grootste Public Cloud van waaruit services op het gebied van rekenkracht, opslag, databases, netwerken, software, analysis, identiteits-management en meer worden aangeboden via het internet.

 

Meer informatie over Azure via Open ICT

Managed Hosting

De volledige IT omgeving in de cloud, of toch een hybride oplossing? Wij helpen met het maken van de juiste keuze.

Office 365

Je documenten, spreadsheets en e-mail eenvoudig beschikbaar op al jouw apparaten met Office 365 van Microsoft.

Azure

Azure is een uitgebreid, flexibel en open cloud-platform van Microsoft.

Download

Download

Whitepaper: 5 redenen voor de Cloud

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.