Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Contact opnemen

  Nieuws / 20-12 / Roy

  Klaar voor de start?

  Het is bijna weer de tijd van oliebollen, appelflappen, ploffende champagnekurken en wegschietende vuurpijlen. Maar voordat het zover is nemen we kort de tijd om terug te blikken. Ook verduidelijken we waarom we bij Open ICT geloven dat we in 2019 samen pijlsnel uit de startblokken kunnen gaan.

  2018 is het jaar geweest waarin we allemaal geconfronteerd werden met de AVG . We hielpen diverse klanten om te voldoen aan de nieuwe noodzakelijke wetgeving rondom de privacy van ieder individu. Een ander hot onderwerp in elke directiekamer was en is nog steeds digitale veiligheid. Daarom informeerden we onze klanten bijvoorbeeld over wat je kunt doen aan ransomcloud aanvallen.  Het was ook het jaar waarin we ervaarden dat Sales en Marketing ondersteuning gewoon uit Azië vandaan kan komen. Stein Grubben, onze collega besloot een grote stap te zetten. Daardoor ontdekten we zelf hoe eenvoudig het tegenwoordig is om wereldwijd met elkaar samen te werken. Vergaderen, om bijvoorbeeld met elkaar klantcases te bespreken, kan namelijk gewoon online. Dat doen we wekelijks.  Klaar voor de start!


  Dat is het algehele gevoel voor 2019 wat heerst in ons team. In 2018 is er namelijk ook een basis gelegd om nog beter “de eigen ICT afdeling van klanten buiten de deur” te worden. In februari kwam Mark de Vries als IT Support Manager in dienst. Zijn verantwoordelijkheid is om dagelijks, samen met zijn supportafdeling, prioriteit te stellen aan openstaande tickets. Wat hem zo aanspreekt is de dynamiek van het werken in een compacte organisatie. “Je hebt dagelijks met alle facetten van IT te maken en daardoor kan ik mij in de breedte ontwikkelen” is hoe hij het zelf beschrijft.  In oktober kwam Danny Meijnen als IT Consultant bij ons werken. Zijn uitdaging is om, vanuit zijn jarenlange IT ervaring, klanten vooral klaar te maken voor de toekomst. Met de komst van Danny kan Open ICT nog beter meedenken, uitgebreidere inventarisaties doen en komen tot betere klantoplossingen. De uitdaging van Danny? “We gaan niet alleen beheerpartner zijn, maar vooral ook ideeënpartner”, geeft hij aan. In het MKB liggen enorm veel kansen op verbeteringen en besparingen als we nieuwe technologie op een duidelijke en constructieve manier over de bühne kunnen krijgen. Wij zijn er klaar voor!  Nog even ‘op de plaats rust’


  Geniet van de mogelijke vakantieperiode, maar vooral ook van tijd met familie en vrienden.
  Het hele team van Open ICT wenst je fijne feestdagen toe en een gezond en succesvol 2019! Graag tot ziens.

  Download

  Download

  Whitepaper: 5 redenen voor de Cloud

   Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
   Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.