Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Contact opnemen

  Nieuws / 28-07 / Niels

  Hoe zorg ik als organisatie voor een optimale werkomgeving?

  U herkent het wel, binnen uw organisatie is flexibiliteit, productiviteit en vooral ook veiligheid een dagelijks terugkerend agenda-item. Maar hoe implementeert u een omgeving die deze drie kenmerken levert en deze met elkaar integreert?
   

  Flexibiliteit

  Hedendaags veranderd de manier van werken gestaag, net zoals dit binnen uw organisatie het geval is. U werkt samen met andere partijen om “dat ene grote project” tot een succes te brengen, u huurt (tijdelijk) specialisten in om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en wellicht werkt u in de zomerperiode met parttime vakantiemedewerkers. Dit alles zorgt ervoor dat uw organisatie altijd in beweging is.
   

  Voorheen was het “normaal” om voor uw medewerkers oplossingen beschikbaar te stellen op basis van een eenmalige investering. Denk hierbij aan een Office pakket dat u aanschaft of een vernieuwing van uw lokale ICT-infrastructuur. Bij deze werkwijze worden de aantallen/performance gekocht op basis van piekbelasting, hierdoor gaat er een hoop geld (en energie) verloren op het moment dat u net even wat minder personeel in dienst heeft.
   

  Gelukkig is het nu mogelijk om belangrijke diensten zoals email, dataopslag en productiviteitsapps in een flexibel maandelijks model af te nemen. Zo hoeft u geen hoge eenmalige investeringen meer te doen en betaalt u maandelijks voor wat u écht gebruikt, hoe interessant is dat?
   

  Productiviteit

  Iedereen heeft een volle agenda en heeft een drukke dagbesteding (klik hier voor een aantal praktische tips om tijd te besparen), hierdoor is het van groot belang dat uw bedrijfsondersteunende applicaties/processen zorgen voor een productiviteitsverhoging.
   

  Productiviteit komt voort uit een aantal zaken: het overal en altijd beschikbaar zijn van de systemen en het kunnen collaboreren in bestanden, mappen etc. Plaats bijvoorbeeld al uw bestanden op Microsoft SharePoint/OneDrive en werk eenvoudig samen aan bestanden vanaf elke locatie. Doordat uw bestanden online zijn opgeslagen kunt u ze gemakkelijk bewerken, organiseren en delen met anderen. Uw bestanden zijn altijd actueel, dus iedereen heeft toegang tot de laatste versie.
   

  Veiligheid

  Uiteraard is het belangrijk dat uw data naast centraal, vooral veilig opgeslagen is. Zo heeft u altijd en overal toegang zonder zich zorgen te maken over veiligheid. Iedereen heeft tegenwoordig (meerdere) mobiele devices, gebruikersaccount en databronnen. Hoe interessant is het om dit allen te integreren in één bedrijfsbrede oplossing. Neem een kijkje bij mijn blogpost over databeveiliging voor additionele informatie.
   

  Microsoft Secure Productive Enterprise: Microsoft 365

  Flexibiliteit, productiviteit en veiligheid zijn zoals u heeft gelezen erg belangrijk voor een optimale werkomgeving. Om dit te realiseren heeft Microsoft de Secure Productive Enterprise (later dit jaar hernoemd naar Microsoft 365) in het leven geroepen. Hiermee implementeert u op basis van een maandelijks model een Enterprise oplossing voor een MKB prijs.

  De Secure Productive Enterprise bestaat onder andere uit de volgende onderdelen:

  • Windows 10 Enterprise
  • Office 365 Enterprise
  • Enterprise Mobility + Security Suite

  Bovenstaande onderdelen zorgen samen voor een stabiele fundering voor de groei/verandering die uw organisatie ondergaat.

  Bent u benieuwd wat alle onderdelen inhoudelijk te bieden hebben? Download dan onze productinformatie over de Secure Productive Enterprise of ik kom graag bij u langs om te kijken hoe uw organisatie de volgende stap kan maken. U bereikt mij via r.scholten@open-ict.nl of telefonisch op 033-4508090.

  Download

  Download

  Whitepaper: 5 redenen voor de Cloud

   Gekoppelde diensten

   Advies

   In de cloud, lokaal of een hybride oplossing? Het zijn keuzes die goed overwogen moeten worden.

   Microsoft 365

   Je documenten, spreadsheets en e-mail eenvoudig beschikbaar op al jouw apparaten met Office 365 van Microsoft.

   Projecten

   Door uitstekende kennis, ervaring en duidelijke communicatie worden IT-projecten tijdig en binnen budget voltooid.

   Specialisaties

   De consultants van Open ICT zijn ervaren, goed opgeleide IT-professionals met uiteenlopende specialisaties.

   Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
   Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.