Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Contact opnemen

  Phone House

  "Open ICT houdt al onze 300 werkplekken veilig en operationeel"

  Anton Kooijman is voorzitter van de coöperatie Phone House en runt een Phone House-winkel in Voorthuizen, Barneveld en Ermelo. Sinds ongeveer een jaar verzorgt Open ICT de werkplekautomatisering voor de ruim 90 Phone House-vestigingen in Nederland.

   

  Veiligheid en snelheid essentieel
  Kooijman: “Phone House heeft inderdaad inmiddels ruim 90 vestigingen door heel Nederland. Per vestiging zijn er 3 á 4 computers. Dat is uiteraard afhankelijk van de grootte van de vestiging. Alles bij elkaar hebben wij als Phone House zo’n 300 werkplekken die door Open ICT worden beheerd. Veiligheid en snelheid zijn voor ons van groot belang. In onze telecomwinkels sluiten we voor onze klanten direct een nieuw abonnement af of we vernieuwen een abonnement. Hierbij wordt uiteraard vertrouwelijke informatie uitgewisseld die niet in verkeerde handen mag vallen. Ik kan me nog herinneren dat er zo’n twee jaar geleden een datalek is ontstaan doordat de beveiliging niet op orde was. Dat wil je niet nog een keer meemaken. Een dergelijke situatie kan je nooit helemaal uitsluiten natuurlijk, maar Open ICT heeft de infrastructuur zodanig ingericht dat de veiligheid van de 300 werkplekken op een hoog niveau staat. Lachend: ‘Klanten in de winkel hebben vaak weinig tijd, daarom moet een PC in de winkel niet alleen volkomen veilig maar ook supersnel zijn.”

   

  Pro-actief, vakkundig en servicegericht
  “Over de service van Open ICT ben ik uitermate tevreden. Ze monitoren op afstand continu de prestaties van onze 300 werkplekken, hebben een uitstekende servicedesk en beheren proactief onze computers op de achtergrond. Hierdoor hebben we minder last van storingen en bij vragen kan Open ICT direct op afstand actie ondernemen. Als er dan toch iets niet te herstellen is zijn goede afspraken gemaakt om vervangende apparatuur binnen enkele uren ter plaatse te hebben. Dankzij de service en support van Open ICT zijn onze 300 werkplekken altijd veilig en snel. “Zelf zijn we ook een heel service- en klantgerichte organisatie, Open ICT past dan ook heel goed bij ons.”

   

  Over Phone House
  Phone House is een coöperatie met 22 zelfstandige ondernemers die samen 91 winkels exploiteren door heel Nederland. Telecomproviders waar mee wordt samengewerkt zijn: KPN, Telfort, Vodafone, Tele2, T-Mobile en Ben. Zowel aan consumenten als aan bedrijven worden de nieuwste maar ook ‘refurbished’ mobiele telefoons van Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Samsung, Nokia en General Mobile geleverd. De missie van Phone House: een klant moet een goed advies krijgen en blij de deur uit gaan. Standaard wordt elke geleverde mobiele telefoon ter plekke volledig startklaar gemaakt waarbij apps worden geïnstalleerd en e-mail wordt ingesteld. Het bedrijf heeft een eigen reparatiedienst.

  www.phonehouse.nl

  Download

  Download

  Whitepaper: De kosten van niets doen

   Gekoppelde diensten

   Systeembeheer

   Jouw systemen optimaal presterend en altijd beschikbaar met de systeembeheerdiensten van Open ICT.

   Support

   Directe ondersteuning bij vragen of storingen. Meer dan 80% direct opgelost of beantwoord bij het eerste gesprek.

   Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
   Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.