Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Contact opnemen

[recaptcha id:276971182492145]

Esperite

"Open ICT heeft zich bewezen als een flexibele IT-dienstverlener die onze continuïteit hoog in het vaandel heeft."

Sinds 2006 verzorgt Open ICT de automatisering voor de beursgenoteerde onderneming Esperite N.V. (voorheen Cryo-Save Group). Bij aanvang van de samenwerking stonden stabiliteitsissues centraal. Na een grondige inventarisatie is besloten een nieuw fundament te leggen voor een schaalbare IT-infrastructuur, waarbij betrouwbaarheid en efficiëntie de belangrijkste peilers waren.

 

Om veilig thuis te kunnen werken werd een Cisco Firewall geïmplementeerd en een Remote Desktop Server omgeving ingericht. Medewerkers konden vervolgens op basis van SSO (Single Sign On) veilige toegang op afstand krijgen tot het kantoornetwerk.

 

Nadat de fysieke serverinfrastructuur was afgeschreven en om de verdere groei te faciliteren is een Private Cloud platform opgebouwd op basis van VMware vSphere. De data wordt off-site gespiegeld zodat bij calamiteiten de continuïteit gewaarborgd blijft. Met de ingebruikname van het nieuwe pand aan de Piet Heinstraat is een WiFi oplossing (Cisco Aironet / WLC) geïmplementeerd zodat medewerkers en bezoekers ook mobiel kunnen werken.

 

Remco Bovendeur, IT-Manager: “Open ICT heeft zich bewezen als een flexibele IT-dienstverlener die onze continuïteit hoog in het vaandel heeft.”


Over Esperite N.V.
Esperite (Cryo-Save Group NV) is een familie stamcelbank die actief is in Europa, Azië en Afrika. Het bedrijf houdt zich bezig met het verzamelen, verwerken en opslaan van menselijke volwassen stamcellen voor medische therapieën. De volwassen stamcellen worden verzameld uit het navelstrengbloed, de navelstreng van pasgeboren baby’s bij de geboorte en ook uit het vetweefsel van volwassenen.  

 

www.esperite.com

Gekoppelde diensten

Systeembeheer

Jouw systemen optimaal presterend en altijd beschikbaar met de systeembeheerdiensten van Open ICT.

Projecten

Door uitstekende kennis, ervaring en duidelijke communicatie worden IT-projecten tijdig en binnen budget voltooid.

Nog een server achter de koelkast? Kies voor echte hoge beschikbaarheid en een lagere Total Cost of Ownership.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.