Onze Businesscases

Voor onze klanten zijn wij hun eigen ICT-afdeling, maar dan buiten de deur. Hoe we dat doen? Dagelijks bedenkt, realiseert én onderhoudt ons energieke en sterke team de ideale ICT-omgeving voor verschillende organisaties. En we staan altijd voor ze klaar.

We houden van aanpakken én werken met korte lijnen. Onze specialisten kunnen je daar meer over vertellen, maar onze klanten des te beter! Lees daarom hier meer over onze samenwerkingen.

Investree kan altijd en overal werken dankzij moderne werkplekken Open ICT

Hoe werkt dat dan? Een eigen ICT-afdeling, maar dan buiten de deur? We vroegen het aan Tim Duijm en Rob Hollemans van Investree. #modernewerkplekken

Stadsschouwburg Utrecht heeft een eigen ICT-afdeling, maar dán buiten de deur

Waar moet je als Stadsschouwburg allemaal rekening mee houden als het gaat om de ICT? Veel. Alle processen zijn namelijk 100% afhankelijk van ICT.

Boers Advocaten vertrouwt al jaren op de expertise van Open ICT

“Als advocatenkantoor heb je te maken met specifieke regels en dan met name op het gebied van geheimhouding. Daar ligt een grote verantwoordelijkheid bij ons, maar dit is zeker ook te ondersteunen met goede ICT. En dat is één van de redenen waarom wij met Open ICT samenwerken.”-Jan Brouwer, Senior Partner Boers Advocaten